Hvis du har kjøpt et abonnement på Kasperskys nettsted

Hvis du kjøpte abonnementet i Kasperskys nettbutikk, ble My Kaspersky-kontoen din opprettet i løpet av kjøpet. Du må ha en My Kaspersky-konto for å aktivere abonnementet på forskjellige enheter og administrere abonnementet det. Du kan aktivere abonnementet ditt ved å logge på My Kaspersky-kontoen fra enheten du installerer programmet på.

Slik aktiverer du et abonnement på enhetene dine:

1. Sjekk innboksen for e-postadressen du oppga da du foretok kjøpet. Du skal ha mottatt to e-poster fra Kaspersky: en med kvittering og en med instruksjoner for å fullføre aktiveringen av abonnementet.
  2. Klikk på Gå til My Kaspersky i e-posten med instruksjoner for å fullføre opprettelsen av kontoen din og logge på.
  3. Klikk på Last ned i vinduet med abonnementsinformasjon for å laste ned programmet på enheten din.

Vindu for nedlasting av programmet fra kontoen din

Abonnementer

4. Installer programmet.

Når installasjonen er fullført, kobles programmet automatisk til kontoen din og aktiveres med abonnementet du har kjøpt.

Når et abonnement fornyes, oppdateres utløpsdatoen automatisk innen 24 timer på alle enhetene som er aktivert for dette abonnementet og koblet til My Kaspersky-kontoen din.

Hvis du kjøper et abonnement fra Kasperskys nettbutikk, begynner abonnementsperioden fra øyeblikket du gjennomfører kjøpet.